VinSmagning / Vin til Smagning

Vi, 2 sommelier som står bag Sauer Wine, har mange års erfaring med smagning af vin og vil selvfølgelig gerne fortælle om hvad der er i glasset. Vi kan bookes til at komme ud og holde smagninger.

En vinsmagning kan f.eks være:

Vinsmagning af den “Gammel verden vs Ny Verden” Hvor er forskellene, hvad giver den nye verden i forhold til den gamle verden?

Vinsmagning af “Champagne vs mousserende vin” Hvorfor har champagne så stor indflydelse på det mousserende marked?

Vinsmagning med tanke på forskellige områder “Chardonnay vs Chardonnay”. Hvad giver den samme drue forskellige steder?

Vinsmagning af “Ældre vine vs Unge vine” Hvad gør alder for en vin? Hvorfor er det noget som vi snakker om som en god/dårlig ting?

Vinsmagning af Den gamle skole “Frankrig vs USA” den nye spiller.

Vinsmagning af et “Klassisk område vs upcoming område” Hvor kan man gøre det gode køb til samme kvalitet, hvad kigger sommelier hen imod?

Vinsmagning af “Risling vs Alvarinho” 2 druer som har lighedspunkter, men alligevel er forskellige, kan man smage forskellen?

En “Mad og vin smagning“, hvad gør maden for vinen og omvendt?

En Vinsmagning med fokus på “Naturlig vin vs konventionel vin” Hvad betyder naturlig vin, hvad er forskellen, hvor er kvaliteten bedst, hvad er der i konventinel vin?

En vinsmagning med fokus på jordbunden “Jord vs Jord” hvad betyder jordbunder for det terroir som vinen viser?

Vinsmagning med fokus på “Varmt klima vs Koldt klima” Hvad gør det varme klima for en vindrue i forhold til et køligt klima? Hvilke nuancer kommer til udtryk i de forskellige temperaturer?